Wij werken aan de toekomst, wij ontwikkelen duurzaam vastgoed.

Dare to develop

Van vastgoed tot beleggen.

De medewerkers van All-In Real Estate zijn gedreven vastgoedspecialisten. Wij willen dat alle stakeholders een gezond rendement genieten en dat kan alleen door een compleet en succesvol concept neer te zetten. Dat betekent dat wij soms verder moeten gaan dan de gangbare duurzame oplossingen en continu op zoek zijn naar vernieuwende architectuur en innovaties in de bouw op het gebied van onder andere materialen, energie en isolatie.

“Wij willen profits voor alle betrokkenen maximaliseren”

Bij al onze projecten streven wij naar het hoogst haalbare en houden wij zicht op duurzaamheid. Dat is een must in deze tijd. Wij durven nieuwe technieken te gebruiken en zoeken naar mogelijkheden die ook nog eens kostenbesparend en fiscaal aantrekkelijk zijn. Heeft u een idee, zoekt u financiering of ervaart u juist een probleem met uw vastgoed, neem dan contact met ons op. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden!

Contact opnemen

Laatste nieuws

Ontwikkelen, Beheren, Beleggen.

Renovatie Kenau

In 2019 hebben wij een kantoorvilla aangekocht gelegen aan het Kenaupark 5 in Haarlem. Het rijksmonument was toe aan een grondige renovatie en was daardoor DE kans voor ons, om een nieuwe -eigen- kantoor te gaan realiseren.   In samenwerking met MONK architecten hebben wij een ontwerp gemaakt en alvorens de benodigde vergunning(en) aangevraagd, die […]

Lees meer

Aannemingsovereenkomst The Pavilion

Op 16-07-2015 heeft All-In Real Estate de aannemingsovereenkomst met Pleizierbouw ondertekent…

Lees meer

Bouw duurzaam kantoorpand van start

De Amsterdamse Zuidas is binnenkort een duurzaam kantoorpand rijker. De bouw van het energiezuinige…

Lees meer